Locaties

Bekijk hier de ontmoetingsplekken.

Gekozen filters
    Stichting BOL exploiteert een toekomstbestendig, open en eigentijds dienstencentrum waar activiteiten voor de generatie 55+ worden gefaciliteerd.
    De Rots is een gemeenschapshuis waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten in welke vorm dan ook. Dit kan samen met een groep maar ook door voor een kopje koffie. Stichting gemeenschapshuis De Rots ligt in de wijk Boxtel-Oost en is gevestigd aan de Nieuwe Nieuwstraat. De Rots is ontstaan in 1938 en heeft een lange geschiedenis. Vanaf 1988 is er een stichting in het leven geroepen die eigenaar is geworden van het pand. Wij zijn een vrijwilligersorganisatie die het ontmoeten van jong en oud in De Rots wil stimuleren. Dit kan zijn dmv een kopje koffie of om deel te nemen aan de activiteiten die hier georganiseerd worden.
    Stichting Muziekhuis Boxtel beheert haar accommodatie en heeft als primaire huurder Muziekvereniging Boxtel’s Harmonie. Daarnaast verhuurt de stichting haar accommodatie aan andere gezelschappen zodat het een brede buurtaccommodatie is met een scala aan activiteiten voor jong en oud.
    Podium Boxtel is gezellig uit in de buurt. We zorgen voor een leuk, verrassend, spannend en ontspannend programma. Daarnaast trakteren we je op een hapje en een drankje. Bij de reguliere voorstellingen krijg je een gratis pauzedrankje. Geen pauze? Dan krijg je toch lekker een kop koffie/thee of een glas frisdrank/bier/wijn achteraf. Na de voorstelling gaan we ook nog eens langs met een lekker hapje. Bij Podium Boxtel is er altijd een gezellige nazit.
    Gemeenschapshuis De Walnoot, al jaren een begrip in de wijk selissen. Een ontmoetingsplaats voor de bewoners uit de wijk en omstreken. In de walnoot hebben vele verenigingen en clubs een plaats gevonden In ons café kunt u van maandag tot en met vrijdag terecht voor een kopje koffie of een drankje. Wij beschikken over diverse zalen die gebruikt kunnen worden voor verschillende activiteiten zoals vergaderingen of cursussen. Wij kunnen u in de zaal voorzien van koffie, thee of andere drankjes, ook kunnen wij desgewenst een eenvoudige lunch verzorgen.